Intervju med Roland Nordqvist

Vi på Mjölkossan tog möjligheten att intervjua HIF-profilen Roland Nordqvist denna veckan.

Vad tycker du om initiativet mjölkkossan?
Jag är positivt överraskad över att den yngre generationen ens känner till begreppet och tycker förstås att det är fantastiskt med engagemanget. Samtidigt tycker jag att det är tråkigt att det ska behövas. Men jag hoppas verkligen att målet uppnås och gärna överträffas.

Planerar du att bidra? Om ja på vilket sätt?
Jo, jag har funderat lite på att bidra men har inte kommit till skott ännu. Jag har inte bestämt mig för hur jag kan bidra på bästa sätt men lovar att göra något innan allsvenskan kommer igång. Jag tycker att det hade varit bra om man kunde göra månadsinsättningar via autogiro till Mjölkkossan på samma sätt som man gör i många andra sammanhang.

Vad vill du säga till andra som funderar på att bidra?

Ge efter bästa förmåga och se det som en investering i klubben i ditt hjärta.

Vi hoppas du vill utmana tre andra med HIF-hjärta att också bidra, vilka?
Jag utmanar Fredrik Ymer, Kent Hjärpe och Hans Selander att bidra.

Hur tror du det går för HIF i år?
En placering i mitten av tabellen är förmodligen det bästa vi vågar hoppas på i år.

Leave a comment

Close
Varukorg
  • Du har inga produkter i varukorgen.
Din varukorg är tom